Cookie Consent by Popupsmart Website

Blog

Blogindlæg om hunde og stressfri hånd viser high five til hund

Læs med og få tips og gode råd til din hund

I vores blog kan du få gode råd om hunde lige fra sundhed til adfærd og stressreduktion. Læs om vores arrangementer. Følg med i, hvad der sker på klinikken og i det hele taget i ‘hundeverdenen’. Tilmeld dig vores nyhedsmail ved at udfylde formularen her, hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget. Følg os også på Facebook og Instagram:


 

Hvis du gerne vil vide mere om os og hvordan dyrlægebesøg foregår hos os, så kan du læse mere her og hvis du specifikt er interesseret i at læse om dyrlægeangst, som vi har særlige kompetencer for at forebygge eller mindske, så se her.

Huey er bange for indsprøjtninger

Hvad gør man, når hunden SKAL have en indsprøjtning hver måned, men den samtidig er død bange for at få den?  Huey er den sødeste græske blanding...
Tandproblemer er almindelige ved hunde. Du kan børste tænderne for at holde dem sunde.

Sådan forhindrer du tandproblemer hos din hund: Insidertips fra Hundeklinikken

Vi har samlet vores bedste tips fra egen dyrlægeklinik og mange års erfaring til at hjælpe dig med at holde din hunds tænder sunde, så den undgår smerter og så der ikke opstår følgesygdomme.
Hvor meget har du puttet i din hvalps sparegris?

Din hvalps sparegris

Vidste du, at din hund har en "emotionel sparegris" beregnet til dyrlægebesøg?
utryg ved dyrlægebesøg

Utryg ved dyrlægebesøg

Nogle gange er man bare nødt til at gå helt tilbage til udgangspunktet Luna blev henvist til os, fordi hun - på trods af en ihærdig indsats fra hendes tidligere dyrlæge - stadig var utryg ved at være på klinikken.
Nyt studie om hundes velfaerd

Den moderne familiehund kæmper en ensom kamp

Vi vil gøre det så godt, men bag alle vore gode intentioner lurer en bagside. Det viser et nyt dansk studie om hunde. Det sætter spot på nedsat velfærd hos nutidens familiehunde sammenlignet med gadehunde.
Smart start hvalpeprogram

Tilmeld dig gratis hvalpeprogram

Vil du undgå, at din hund bliver bange for at komme til dyrlægen? Tilmeld dig vores GRATIS hvalpeprogram SMART START med Katrine Hammer, som er en af Danmarks førende inden for hundeadfærd.
sød hund med briller

Tilmeld dig nyhedsmail med tips og viden om hunde

Vil du gerne holder dig orienteret om hundens velfærd, sundhed, livsstadier, adfærd, stressfri håndtering og meget andet? Vil du også gerne følge med i, hvad der sker på Hundeklinikken? Så tilmeld dig vores nyhedsmail, som du modtager ca. 6 gange om året.