Cookie Consent by Popupsmart Website

Vi tilbyder

Hundeklinikken tilbyder disse ydelser. Hun på vej ind på klinikken

Vi tilbyder gængse dyrlægebehandlinger med stressfri tilgang

Hundeklinikken tilbyder gængse dyrlægebehandlinger og operationer, men med en ‘ugængs’ tilgang. Hos os vil du og din hund opleve, at der er afsat ekstra tid og ressourcer til at skabe stressfrie og positive dyrlægeoplevelser.

Eksempler på behandlinger

Vores store erfaring inden for en lang række områder giver os overskud til også at kunne fokusere på hundens mentale tilstand. Eksempler på vores behandlinger er: Vaccinationer, sundhedstjek, tandbehandlinger, mundhulebehandlinger, neutralisationer (kastrationer og sterilisationer), blødvævskirurgi, udredninger af indremedicinske sygdomme som stofskifte, mave, tarm, hjerte, luftveje, hormonforstyrrelser mv.

Forebyggende behandlinger

Vi anbefaler et årligt sundhedstjek, hvor vi tjekker din hund igennem fra snude til hale, således at vi kan forebygge og opdage eventuelle sygdomme, skader og skavanker på et tidligt stadie. Ofte kan tests og prøver være en del af sundhedstjekket og give os svar på, om alt er, som det skal være eller der er behov for behandlinger. Vaccinationsprogrammer er med til at holde din hund sund og rask.

Inden vaccinationer sørger vi altid for at tjekke, at din hund er sund og rask og klar til at modtage vaccinen. Kontakt os for at høre nærmere om vores anbefalinger til vaccinationer.

Ønsker du mærkning af din hund, så kontakt os.

Ved ALLE behandlinger gælder: Vi giver os tid til, at din hund ‘lander’ og til at opbygge tillid, så det bliver en tryg og god oplevelse. Du og din hund kan være sikre på, at vi tager alle forholdsregler for at sikre en stressfri oplevelse.

Læs mere om vores behandlinger her.

Positive dyrlægeoplevelser

Hos os kan du og din hund gå til dyrlæge og få en tryg og varm behandling. Vi elsker hunde og vi elsker vores arbejde. Vi tilbyder udelukkende behandlinger til hunde, da dette mindsker stressniveauet betydeligt, at der ikke kommer andre dyrearter på klinikken. Tilmed giver det os mulighed for at indrette klinikken på en måde, som tager højde for hundens måde at opfatte sine omgivelser på med fokus på at minimere de stimuli, som hunde finder stressende.

Du finder ikke alle typer af behandlinger beskrevet her på hjemmesiden, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ikke finder, hvad du søger. Kontakt os