Cookie Consent by Popupsmart Website

Bedøvelse af hund – trygt og med dig som støtte

Er narkose farligt?

Jeg er bange for at få min hund i narkose. Tænk hvis der sker den noget

Har du det sådan?  Måske har du aldrig før prøvet at få din hund lagt i narkose, og det kan være grænseoverskridende at tænke på risici.
Vi forstår det så udmærket! Også selv om vi hver dag lægger hunde i narkose og det i vores verden er ’no big deal’.

Risikoen ved narkose for sunde og raske hunde er meget, meget lille. Vi undersøger altid din hund grundigt for dette, inden bedøvelse. Faktisk kan risikoen ved at undlade nødvendige og anbefalede behandlinger på grund af frygten narkose være langt større.

Det giver sig selv, når vi snakker om livstruende udfordringer, men det gælder også, når det eksempelvis drejer sig om din hunds tænder.

Ubehandlede tandproblemer kan nemlig – ud over at tænderne risikerer at blive løse og falde ud – resultere i infektion i hjerteklapper, nyrer, lever eller andre organer, fordi betændelsesbakterier fra mundhulen bliver ført med blodbanen rundt i hundens krop.

Jo længere tid, du udskyder en tiltrængt tandbehandling, desto større er risikoen for, at din hund mister tænderne eller bliver syg.

 Dig som støtte

Vidste du, at når din hund indlægges til behandling her hos os, så er du din hunds tryghed? Det betyder, at du er med, når din hund får beroligende medicin og at du først går, når den sover.
Du kan også være det første, din hund ser, når den vågner igen efter behandlingen i narkose.

Det giver langt mindre stress for din hund, og den kan komme hjem og restituere i trygge og vante rammer hurtigst muligt.

Her er det Romeo, der netop er vågnet efter sin tandbehandling og nyder en søvnig godbid fra dyrlæge Mai, inden han sendes hjem til hygge i sofaen hos sin mor.

Hvis du har et hængeparti med din hunds tænder, så kan du nu booke en tid til tandrensning i narkose via vores online booking på linket her

Du kan naturligvis også ringe til os på 35434320 og få en tid.

Maja og hendes hund Bella rejser 6 timer for at komme til dyrlæge.

6 timers togrejse for at komme i Hundeklinikken

Maja og Bella tager en 6 timers rejse for at komme til Hundeklinikken. Maja ønsker stressfrie dyrlægebesøg for sin hund.
Håndtering af hunde

Håndtering af hunde

Få hjælp til håndtering af din hund ved negleklip, børstning af pels eller tænder og ørerens mv.

Anti-hilse opfordring

Der er mange gode grunde til, at hunde i Hundeklinikken ikke hilser på hinanden. Derfor bør du sikre afstand til andre hunde.