Cookie Consent by Popupsmart Website

Om teamet på Hundeklinikken

Teamet i Hundeklinikken brænder for at hjælpe din hund, dig og for at minimere stressniveauet for alle parter. I samarbejde med dig. Vi har alle kæmpe store, passionerede hundehjerter og lægger vægt på stressfri håndtering. Vores erfaring, omsorg og viden hjælper din hund, dig og os til de allerbedste dyrlægehjælp behandlingsforløb. Kom til dyrlæge og få stressfri og kompetent hjælp.

Mai Mundeling

Mai Mundeling er dyrlæge i Hundeklinikken Østerbro

Mai Mundeling er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2014. Hun overtog Ryesgade Dyreklinik i 2016 og har kørt klinikken alene indtil 2022, hvor Katrine blev medejer for sammen med Mai at skabe Hundeklinikken. Mai er særligt interesseret i tandpleje og tandbehandlinger og har deltaget i adskillige kurser og efteruddannelser inden for området.

Mai er også en af få fiskedyrlæger i Danmark og fiskene har sammen med hundene en særlig plads i hendes hjerte.

Under Mais blide fremtoning gemmer der sig en vild sjæl. Hun har en særlig hang til ekstremsport og har blandt andet prøvet at dykke med hvidhajer, at springe ud med faldskærm, bungy jump, river rafting, paragliding m.m.

Etableringen af Hundeklinikken er for Mai en spændende udvikling; både på det dyrlægefaglige, personlige og dyrevelfærdsplan, fortæller hun:

“Jeg har altid forsøgt at gøre mit allerbedste for at give hundene rare oplevelser – blandt andet ved altid at have god tid til dem.
Derfor følte jeg det som en unik chance for at skabe “Danmarks første stressfri dyreklinik, kun for hunde” sammen med dygtige samarbejdspartnere. Jeg er i fuld gang med min certificering til Fear Free Veterinary Professional. Nogle af de stressfri håndterings tiltag, som man certificeres i, har jeg allerede implementeret af mig selv, fordi det føles helt naturligt. Andre ting er en kæmpe læring for mig, spændende! Mit håb er, at vi med Hundeklinikken kan være med til at sætte skub i en positiv udvikling i Danmark, til fordel for både de danske hunde, deres ejere og veterinærfaglige på dyreklinikkerne.”

Mød også Mai i dette Facebookopslag, hvor hun fortæller om transformationen fra Ryesgade Dyreklinik til Hundeklinikken.

Katrine Hammer

Katrine Hammer er veterinærsygeplejerske på Hundeklinikken Østerbro

Katrine Hammer blev færdig som veterinærsygeplejerske i 2004 og har mange års erfaring fra smådyrspraksis. Derudover er hun uddannet hundetræner og har taget et væld af kurser gennem årene inden for hundetræning og adfærd. Hun er certificeret Fear Free Veterinary Professional på eliteniveau.

Katrine har en enorm viden om hundeadfærd, men hun er især optaget af at skabe trygge dyrlægebesøg for din hund. Hun er en hyppig foredragsholder for både dyrlæger og veterinærsygeplejersker inden for emnet stressfri håndtering af hunde og underviser på efteruddannelsen til fagveterinærsygeplejerske inden for adfærd. Derudover laver hun onlinekurser og webinarer for både veterinærfaglige og hundeejere.

Katrine har stor erfaring med håndteringstræning af hunde og tilbyder træningsforløb på klinikken for hunde og ejere, der har problemer med f.eks. negleklipning, børstning, at give hunden sele på m.m.

Det er en kæmpe fornøjelse at have Katrine med ombord på Hundeklinikken som en af de førende i Danmark inden for stressfri håndtering – både i teori og praksis. Og ikke at forglemme hendes enorme omsorg og naturlige forståelse for dyr samt hendes skønne energi, glæde, humor og mange grin. Hun tænker altid i at finde de bedste løsninger for dig og din hund.

Selv har Katrine haft Australian Shepherd og Labradors gennem årene, men er i øjeblikket den lykkelige ejer af en ”genbrugshund”, chihuahuaen Nomi, som hun selv siger er den sjoveste og mest udfordrende hund, hun nogen sinde har haft.

Katrine har en drøm om at eje en hest en dag og ride den uden saddel og seletøj.

Belinda Thaulov Raab

Belinda Thaulov Raab

Belinda Thaulov Raab er klinikassistent og certificeret Fear Free Veterinary Professional. Og så er hun den af personalet, der har været på klinikken i længst tid.

Belinda har altid været hundemenneske og fik sin første egen hund, da hun var 16 år. Lige nu har hun to af slagsen derhjemme. En hvid schweizisk hyrdehund ved navn Alberte og labradoren Zöe. Faktisk har der altid været lige netop den kombination af hunderacer hjemme hos Belinda.

Hvis ikke hun hygger med hundene og går lange ture, så læser hun sikkert True Crime bøger eller sumper foran fjernsynet til en gammel danske film. Belinda er derudover muligvis Danmarks største Tour de France fan og er i besiddelse af en imponerende mængde accessories i gult.

Du vil ofte møde Belinda i receptionen eller telefonen, hvor hun byder dig og din hund varmt velkommen.

Du kan også møde Belinda, hendes to hunde og hendes store hjerte for hunde i artiklen fra norrebroliv.dk:  Belinda advarer mod sommerfare: Gå en stor bue udenom.

Marie Sandholdt Lausten

Marie Sandholt Lausten er dyrlægestuderende og arbejder på Hundeklinikken

Marie Sandholdt Lausten er dyrlægestuderende og hjælper os på klinikken et par gange om ugen. Du vil oftest møde hende om eftermiddagen i skranken. Marie er vokset op på en gård i Sønderjylland og har været omgivet af dyr hele sit liv. Særligt gårdhunden ”Clara” havde en stor plads i Maries hjerte. Selvom Clara var hele familiens hund, var det Marie, der gik til træning i lydighed og agility med hende og de to gik også til konkurrencer sammen. Clara blev den flotte alder af 15 år.

Marie har tidligere arbejdet som butiksleder for Flying Tiger Copenhagen og er derfor hjemmevant bag skranken. Når Marie ikke studerer eller arbejder på Hundeklinikken, så holder hun af at læse en god bog eller løbetræne.

Marie drømmer om at gøre nytte i udlandet, når hun er blevet færdig som dyrlæge. Og så skal hun have en gravhund – hun har nemlig en særlig svaghed for denne race.

Pernille Jørgensen

Pernille Jørgensen er dyrlægestuderende og arbejder på Hundeklinikken

Pernille Jørgensen er dyrlægestuderende og fast tilknyttet som medhjælper på klinikken.

Allerede i folkeskolen var der tegn i sol, stjerner og måne om, at Pernille skulle beskæftige sig med dyr som voksen. Hun havde blandt andet sin egen blog om dyr og skrev egenhændigt til landbrugs- og fødevareministeriet i protest mod buræg – med henvisning til relevante paragraffer i dyreværnsloven!

Inden Pernille startede på dyrlægestudiet, arbejdede hun som frivillig på Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde, hvos hun dagligt luftede og aktiverede internatets hunde. Hunde optager da også en særlig plads i Pernilles hjerte. Hun er vokset op med labrador og labrador blandinger og ønsker sig en golden retriever, når hun er færdig med sit studie.

Pernille elsker at rejse som backpacker og har blandt andet rejst rundt i Asien og mange steder i Europa. Men selvom der er fuld gang i hende, kan hun også finde ro til de mere kreative sysler, som f.eks. brodering med veninderne.

Når Pernille bliver færdig med dyrlægestudiet, har hun en drøm om at arbejde i blandet praksis med alt fra køer og heste til katte, hunde og kanariefugle. Derudover vil hun også meget gerne arbejde som frivillig på “frynseklinikken”, som er Dyreværnets mobile non-profit dyreklinik, der yder dyrlægehjælp til udsatte borgeres kæledyr.

Læs mere om os og vores værdier under ‘Vigtigt at vide’