Cookie Consent by Popupsmart Website

Om Hundeklinikken

Om Hundeklinikken - stressfrie dyrlægebesøg

Hundeklinikken – dyrlæge i hjertet af Østerbro

Hundeklinikken ligger i Ryesgade i rolige omgivelser på Østerbro, lige ved Sortedamssøen (tidligere Ryesgade Dyreklinik). Vi har hundepatienter fra Østerbro, Nørrebro, Hellerup, Frederiksberg, indre København og mange andre steder. På grund af vores speciale i stressfrie  dyrlægebehandlinger kommer hundejere også langvejs fra, endda helt fra Jylland.

Specialister i stressfrie dyrlægebesøg

I efteråret 2022  gik vi fra at være almindelig dyreklinik til kun at modtage hundepatienter.  Vi er den eneste dyrlægeklinik i Danmark kun for hunde. Adskillelse af dyrearter er med til at for at sænke stressniveauet. Det gør vores mange andre tiltag for det gode, positive dyrlægebesøg også. Mange hundeejere med angste og nervøst anlagte hunde er overraskede over, hvor meget vi kan hjælpe deres hund.

I Hundeklinikken tager vi os god tid til dig og din hund. Det er vigtigt for os, at både hunde og ejere føler sig trygge hos os. Vi har et meget stort fokus på adfærd og holder hele tiden øje med, hvordan din hund har det med det, vi gør.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores faglige arbejde. Derfor vægter vi faglige kurser og efteruddannelse højt, så du og dit kæledyr altid får den bedste, opdaterede behandling.

Dyrlæge Mai Mundeling har over ti års erfaring i dyrlægepraksis og har i otte år drevet sin egen klinik. Det har givet hende en både bred og høj kompetence inden for almene sygdomme og forebyggende behandlinger. Tænder er et af de områder, som Mai har en særlig interesse for.

Vores veterinærsygeplejerske Katrine Hammer har specialiseret sig i hundeadfærd og stressfri håndtering og har mange års erfaring inden for området. Hun underviser dyrlæger og veterinærsygeplejersker og får jævnligt besøg af veterinære fagfolk, som gerne vil opleve hendes metoder.

Laboratorium

Hundeklinikken har in-house laboratorium. Det betyder, at vi har mulighed for avanceret diagnostik. Hurtig diagnostik giver de bedste betingelser for effektiv behandling. I vores in-house laboratorium kan vi køre blodprøver, urinprøver og vævsprøver.

Røntgen

Rigtig mange sygdomme kan vi ikke se eller vurdere med det blotte øje. Det gælder eksempelvis over 70% af alle tandsygdomme, viser undersøgelser. Der må hjælpemidler til, og røntgen er et af de rigtig vigtige. Derfor er vores røntgen ofte i brug. Ved tandrens laver vi altid fuld tandrøntgen, hvilket ikke er tilfældet på alle dyreklinikker.

Læs mere om vores tandbehandlinger.

Hundeklinikken er med i Vetfællesskabet, som er en sammenslutning af selvstændigt ejede klinikker. Netværket består af passionerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker, hvor klinikken er det hjertebarn, som de ønsker at drive uden at profit er det altoverskyggende formål, men af kærlighed til dyr og til deres fag.

Du kan se mere om os på vores Facebook-side