Cookie Consent by Popupsmart Website

Om Hundeklinikken

Hundeklinikken – dyrlæge i hjertet af Østerbro

Hundeklinikken ligger i Ryesgade i rolige omgivelser på Østerbro, lige ved Sortedamssøen (tidligere Ryesgade Dyreklinik). Vi har hundepatienter fra Østerbro, Nørrebro, Hellerup, Frederiksberg, indre København. På grund af vores speciale i stressfrie  dyrlægebehandlinger kommer hundejere også langvejs fra, endda helt fra Jylland. Læs mere om Hundeklinikken på siden her.

Specialister i stressfrie dyrlægebesøg

Siden efteråret 2022  har vi kun modtaget hundepatienter.  Vi er den eneste dyrlægeklinik i Danmark kun for hunde. Adskillelse af dyrearter er med til at for at sænke stressniveauet. Det er kun et ud af mange tiltag, der giver din hund gode, positive dyrlægebesøg. Mange med angste og nervøst anlagte hunde er overraskede over, hvor meget vi kan hjælpe deres hund.

I Hundeklinikken vil du du finde hjertevarmt og passioneret personale, der altid tager sig god tid til dig og din hund. Det er vigtigt for os, at både hunde og ejere føler sig trygge, når I besøger os. Vi har et meget stort fokus på adfærd og holder hele tiden øje med, hvordan din hund har det med det, vi gør.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores faglige arbejde. Derfor vægter vi faglige kurser og efteruddannelse højt, så du og dit kæledyr altid får den bedste, opdaterede behandling.

Dyrlæge Mai Mundeling har ti års erfaring i dyrlægepraksis og har i syv år drevet sin egen klinik. Det har givet hende en både bred og høj kompetence inden for almene sygdomme og forebyggende behandlinger. Tænder er et af de områder, som Mai har en særlig interesse for.

Vores veterinærsygeplejerske Katrine Hammer har specialiseret sig i hundeadfærd og stressfri håndtering og har mange års erfaring inden for området. Hun underviser dyrlæger og veterinærsygeplejersker inden for området og får jævnligt besøg af veterinær fagfolk, som gerne vil opleve hendes metoder.

Laboratorium

Hundeklinikken har in-house laboratorium. Det betyder, at vi har mulighed for avanceret diagnostik. Hurtig diagnostik giver de bedste betingelser for effektiv behandling. I vores in-house laboratorium kan vi køre blodprøver, urinprøver og vævsprøver.

Røntgen

Rigtig mange sygdomme kan vi ikke se eller vurdere med det blotte øje. Det gælder eksempelvis over 70% af alle tandsygdomme, viser undersøgelser. Der må hjælpemidler til, og røntgen er et af de rigtig vigtige. Derfor er vores røntgen ofte i brug. Ved tandrens laver vi altid fuld tandrøntgen, hvilket ikke er tilfældet på alle dyreklinikker.

Læs mere om vores tandbehandlinger.

Hundeklinikken er med i Vetfællesskabet, som er en sammenslutning af selvstændigt ejede klinikker. Netværket består af passionerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker, hvor klinikken er det hjertebarn, som de ønsker at drive uden at profit er det altoverskyggende formål, men af kærlighed til dyr og til deres fag.

Du kan se mere om os på vores Facebook-side