Om Hundeklinikken

Om Hundeklinikken

Om hundeklinikken

Om Hundeklinikken på Østerbro

Læs om Hundeklinikken og os på klinikken. Du finder hjertevarmt personale, der altid tager sig god tid til dig og din hund. Det er vigtigt for os, at alle – både hunde og ejere – føler sig trygge, når I besøger os. Klinikken ligger i rolige omgivelser i hjertet af Østerbro, lige ved Sortedamssøen.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores faglige arbejde. Derfor vægter vi faglige kurser og efteruddannelse højt, så du og dit kæledyr altid får den bedste, opdaterede behandling.

Dyrlæge Mai Mundeling har otte års erfaring i dyrlægepraksis og har i over seks år drevet sin egen klinik. Det har givet hende en både bred og høj kompetence inden for almene sygdomme og forebyggende behandlinger. Tænder er et af de områder, som Mai har en særlig interesse for.

Hundeklinikken har in-house laboratorium. Det betyder, at vi har mulighed for avanceret diagnostik. Hurtig diagnostik giver de bedste betingelser for effektiv behandling. I vores in-house laboratorium kan vi køre blodprøver, urinprøver og vævsprøver.

Hundeklinikken er med i Vetfællesskabet, som er en sammenslutning af selvstændigt ejede klinikker. Netværket består af passionerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker, hvor klinikken er det hjertebarn, som de ønsker at drive uden at profit er det altoverskyggende formål, men af kærlighed til dyr og til deres fag.