Blog

Blog

Her i bloggen kan du få gode råd om hunde lige fra sundhed til adfærd og stressreduktion. Læs om vores arrangementer. Følg med i, hvad der sker på klinikken og i det hele taget i ‘hundeverdenen’. Tilmeld dig vores nyhedsmail ved at udfylde formularen her, hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget. Følg os også på Facebook og Instagram:


 

Hvis du gerne vil vide mere om os og hvordan dyrlægebesøg foregår hos os, så kan du læse mere her og hvis du specifikt er interesseret i at læse om dyrlægeangst, som vi har særlige kompetencer for at undgå og nedtrappe, så se her.

Gratis tandtjek i oktober

Mange hunde går rundt med skjulte tandproblemer og smerter.…

Den moderne familiehund kæmper en ensom kamp

Vi vil gøre det så godt, men bag alle vore gode intentioner lurer en bagside. Det viser et nyt dansk studie om hunde. Det sætter spot på nedsat velfærd hos nutidens familiehunde sammenlignet med gadehunde.

Tilmeld dig gratis hvalpeprogram

Vil du undgå, at din hund bliver bange for at komme til dyrlægen? Tilmeld dig vores GRATIS hvalpeprogram SMART START med Katrine Hammer, som er en af Danmarks førende inden for hundeadfærd.

Pas på græsavner

Lige nu midt i højsommeren er græsset højt og tørt, og nogle…

Tilmeld dig nyhedsbrev med tips og viden om hunde

Vil du gerne holder dig orienteret om hundens velfærd, sundhed, livsstadier, adfærd, stressfri håndtering og meget andet? Vil du også gerne følge med i, hvad der sker på Hundeklinikken? Så tilmeld dig vores nyhedsmail, som du modtager ca. 6 gange om året.

Nyt ansigt på klinikken

Vi har glædet os til at introducere jer for Katrine, som…