Cookie Consent by Popupsmart Website

Vigtigt at vide om Hundeklinikken

Det er vigtigt at vide, at hos os behandler og undersøger vi kun hunde. Vi bruger stressfri håndtering og undgår tvang. Det giver dyrlægebesøg med glæde – for din hund, for dig og for os. Læs mere hér på siden om, hvorfor vi er enestående.

Dyrlæge nær Nørrebro arbejder kun med hunde

Hundeklinikken er den eneste klinik i Danmark kun for hunde. Det sænker stressniveauet hos din hund, at der ikke er andre dyrearter i klinikken. Der er mange andre forhold, som også gør os enestående. Der er nogle ting, som er vigtige for dig at vide, før du kommer i klinikken.Vi lægger vægt på at supplere vores høje dyrlægefaglighed med fokus på adfærd og hundens emotionelle oplevelse.

Hundens følelser

Hunde besidder mange flere følelser, end vi tidligere har troet. Vi kan ikke adskille hunde i en fysisk og mental del og regne med slippe godt fra kun at behandle den ene.

Vores fornemmeste opgaver som dyreklinik er derfor BÅDE at forebygge og behandle sygdomme og skavanker OG at imødekomme hundens emotionelle behov.

Vi tror på, at vores relation til hunden bliver bedre og dybere, når vi behandler den med respekt for dens grænser og aktivt gør brug af moderne viden om, hvordan man bedst lærer et dyr at acceptere håndtering og behandling. Tager man ikke hånd om hundens mentale oplevelse, så kan det give traumer for livet.

Glad hund på besøg hos dyrlæge på Østerbro

Inddragelse af dig som ejer

Vores mission er at skabe den gode dyrlægeoplevelse. Det gør vi ved at tage hensyn til hundens emotionelle behov, inddragelse af dig som ejer, så du kan være der for din hund

Vi hjælper dig med at undgå problemer med at håndtere hunden – på klinikken og derhjemme. Igennem rådgivning, træning og demonstration. Hos os går du ikke ‘bare’ til dyrlægen – vi er partner i din hunds udvikling og støtter hele vejen. Det skal være stressfrit. Ikke kun for din hund, men også for dig og for os.

Forebyggelse er en vigtig del af dyrlægebesøg med glæde

Vi arbejder aktivt på at forebygge, at din hund bliver bange for at komme til dyrlæge. Her er du en vigtig medspiller. Vi ved, hvordan håndteringsproblemer opstår og har rutiner, der forebygger det. Og vi tænker forebyggelse af problemer ind i alt. Noget af det foregår inden dyrlægebesøget, og derfor har vi brug for, at du hjælper. Særligt hvis det er første gang, du kommer på klinikken. Du får nærmere information inden dyrlægebesøget.

Hund skal til dyrlæge nær Frederiksberg

Det helstøbte fear free dyrlægebesøg

Lige nu er vi i gang med at opbygge alle elementerne Hundeklinikken og vores fear free koncept, inspireret af et amerikansk koncept, som du kan læse om her: Fear Free Pets.
Vi er i fuld gang med at implementere nye arbejdsgange og rutiner og certificere hele teamet i stressfri håndtering . Vi skal have indretningen på plads: Rumfordeling, flow, farver, gulvbelægning og andre materialer, lugte, lyddæmpning osv.  nu få glæde af den erfaring og viden, som vi har på området.
Vi glæder os til at tage imod dig og din hund.