Cookie Consent by Popupsmart Website

Priser

Her finder du priser for undersøgelser og behandlinger i Hundeklinikken

Dyrlæge for din hund: Her finder du priser for undersøgelser og behandlinger. Vi lægger vægt på stressfri håndtering og giver din hund tid til at falde til. Vi glæder os til at se jer, og kontakt os, hvis du ikke finder, hvad du søger på prislisten.

Bemærk! På alle priser tillægges et miljø- og hygiejnetillæg på 137,50

Konsultation

Almindelig konsultation for eksisterende klienter. Varighed: 30 minutter

Pris: 987,-

Indledende konsultation (nye klienter)

Her vil der både være en dyrlæge og en adfærdskyndig veterinærsygeplejerske til stede. Sammen vurderer vi din hunds følelser omkring det at gå til dyrlægen samt gennemgår dens generelle sygehistorik/problematikker. Ud fra dette lægger vi en plan for, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med at holde din hund sund og rask på en positiv og empatisk måde. Varighed: 45 minutter

Pris: 1500,-

Konsultation vedr. håndteringsproblematikker

Har du problemer med den daglige pasning og pleje af din hund (f.eks. negleklipning, pelspleje, øredrypning m.m.) eller er din hund bange for at blive undersøgt af dyrlæger, kan du bestille tid til en konsultation hos vores adfærdskyndige veterinærsygeplejerske og hundetræner Katrine.  Hos Katrine får du rådgivning omkring de bagvedliggende årsager og hvordan problemet bedst løses fremover.

Varighed: 30 minutter

Pris: 695,-

Nytårskonsultation (rådgivning omkring lydangst)

Er din hund bange for fyrværkeri – eller vil du bare gerne undgå, at den bliver det – kan du bestille tid til en konsultation hos vores adfærdskyndige veterinærsygeplejerske og hundetræner Katrine.  Hos Katrine får du rådgivning i hvordan du bedst hjælper din lydangste hund. I forbindelse med konsultationen er der mulighed for at få udleveret beroligende medicin samt at købe vores populære nytårsworkbook til halv pris.

Varighed: 30 minutter

Pris: 695 – 1200,- kr. afhængigt af medicinering m.m.

Vaccination og sundhedsundersøgelse

Pris: 665,- Sundhedsundersøgelse i forbindelse med vaccination*
*Pris ekskl. vaccine. Gældende dagspriser pr. vaccine ligger typisk mellem 50-90 kr.

Kastration hund (inkl. krave)

Alle hunde, der skal bedøves, får udtaget en blodprøve. Det gør vi blandt andet for at tjekke status på kroppens afgiftningsorganer samt vurdering af den bedste narkosemedicin til den enkelte hund. Blodprøven koster 1020,- kr. og skal tillægges operationsprisen.

2.420,- Hund 0-10 kg
2.723,- Hund 10-20 kg
3.025,- Hund 20-30 kg
3.328,- Hund + 30 kg
Kastration af kryptorkid hund – Tal med dyrlægen om pris

Kemisk kastration

1.656,- 6 måneders implantater
2.503,- 12 måneders implantater

Sterilisation af hund

Alle hunde, der skal bedøves, får udtaget en blodprøve. Det gør vi blandt andet for at tjekke status på kroppens afgiftningsorganer samt vurdering af den bedste narkosemedicin til den enkelte hund. Blodprøven koster 1020,- kr. og skal tillægges operationsprisen.

4.961,- Hund 0-10 kg
5.264,- Hund 10-20 kg
5.566,- Hund 20-30 kg
5.869,- Hund + 30 kg

Tandbehandling hos hund

Tandrensning med ultralyd inkl. fuld tandrøntgen. Alle hunde, der skal bedøves, får udtaget en blodprøve. Det gør vi blandt andet for at tjekke status på kroppens afgiftningsorganer samt vurdering af den bedste narkosemedicin til den enkelte hund. Blodprøven koster 1020,- kr. og skal tillægges operationsprisen.

3.025,- Hund 0-10 kg
3.751,- Hund 10-20 kg
3.751,- Hund 20-30 kg
4.114,- Hund + 30 kg.
Tandudtrækning og tandoperation efter aftale

Mærkning af hund

501,- Chipmærkning af hund ifm. anden behandling
176,- Registrering i Dansk Hunderegister
Aflivning inkl. kremering

Aflivning af hund

Fra kr. 1.815,- Aflivning af hund – efter vægt
Urnekremering – spørg for pris

På Hundeklinikken kommer udelukkende hundepatienter, hvilket er med til at sænke stressniveauet. Du kan som ejer forvente at blive informeret og inddraget som en vigtig samarbejdspartner for at vi opnår de allerbedste resultater af behandlingerne. Du er en vigtig støtte i at din hund kan føle sig tryg, og derfor er du med så meget som muligt; eksempelvis når din hund skal bedøves. Læs mere om ejer som vigtig medspiller og vores værdigrundlag her.

Vi tilbyder konsultationer inden for stressfri håndtering og hundeadfærd samt hvalpepakker. Har du en hund, som eksempelvis er angst for lyde, dyrlæge, negleklip eller på anden vis har brug for hjælp, så kontakt os og hør nærmere.

Hundeklinikken er så heldig at have Katrine Hammer med ombord, som er en af de førende inden for Fear Free (stressfri håndtering) i Danmark. Du kan høre podcasts om dyrlægeskræk, lydsangst og nytårstræning her.

Priser er inkl. moms og gældende fra 12. oktober 2022. De kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for trykfejl.