Cookie Consent by Popupsmart Website

Operationer

Dyrlæge på Østerbro med fokus på hunde

I Hundeklinikken er din hund i trygge og erfarne hænder – også under operationer.

Vi lægger vægt på tryghed og gør alt hvad vi kan, for at undgå og begrænse stress og angst. Derfor er du hos os sammen med din hund inden operationen indtil din hund er faldet helt til ro. Og som noget ganske særligt er det også muligt at sidde med sin hund under opvågningen fra narkose. Vi ser dig som en uvurderlig kilde til tryghed for din hund – også når den skal i narkose.

Optimalt set er du det sidste, din hund ser, inden den falder i søvn – og det første, når den vågner op igen. Det betyder også, at din hund ikke sidder i bur hos os og venter på at det bliver dens tur til behandling. Den kommer til med det samme og hjem igen så snart den er vågnet op. Det er med til at give både dig og din hund ro i sindet og hindrer dårlig samvittighed hos dig over at være nødt til at efterlade din hund på klinikken til mange timers indlæggelse.

Via vores overvågnings- og måleudstyr holder vi hele tiden øje med, hvordan din hund har det under bedøvelsen og operationen og sikrer den nødvendige hjælp undervejs.

Vi lægger stor vægt på opfølgning efter operation, så du og din hund altid er i trygge hænder.

Hos os er du din hunds støtte før og efter bedøvelse. Læs mere om, hvordan det foregår på en stressbegrænsende og tryg måde:

Sådan foregår en indlæggelse og bedøvelse

Kom gerne ned og snak med os på klinikken, hvis du vil høre mere om narkose og operationer hos os. Du kan også kontakte os på telefon: 35 43 43 20 eller maile til os på [email protected]

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Nyhedsbrev fra dyrlæge på Østerbro

Artikel om os: Hundeklinikken gør dyrlægebesøget hyggeligt

Dansk Kennel Klub har bragt en flot artikel om vores klinik og positive tilgang til håndtering af hundene i deres maj udgave af medlemsbladet “Hunden”. Vi er super stolte af, hvad vi har fået skabt og hvor mange hunde vi allerede har hjulpet til bedre dyrlægebesøg. Det er fantastisk at kunne gøre sådan en forskel og at kunne følge vores mange skønne patienter og ejere over tid – så kan vi hele tiden følge med i, at stressniveauet falder og glæden ved dyrlægebesøg stiger.

Som Katrine formulerer det i artiklen:

“I bund og grund handler konceptet om, at hunden ikke skal være bange for dyrlægen. Derfor skal hunden have en god oplevelse hos dyrlægen. Vi gør meget brug af frivillig håndtering, og vi vil aldrig nogensinde holde hunden fast mod dens vilje, for det vil hunden opleve som et overgreb. Og ja så tager tingene måske lidt længere tid, men det gør ikke noget, så længe hunden har en god oplevelse, siger hun.

Læs artiklen her.

Læs også Håndtering

Og her et fra artiklen afsnit om, hvordan en indsprøjtning foregår:

Mai gør klar til at stikke hunden. Imens sidder ejer og Katrine og giver hunden godbidder, som en positiv distraktion. Katrine holder om hunden uden at holde den fast. Mai stikker kanylen ind i huden på hunden, som overhovedet ikke reagerer på stikket. Godbidderne bliver ved at komme i en lind strøm, indtil Mai har hevet det blod ud, hun skal bruge. Hunden roses og en lettet ejer kan tage hunden med ud i Københavns gader igen.

Læs også Bedøvelse af hunde – trygt og med dig som støtte

Vi håber, at vi kan være med til at inspirere en masse hundeejere til at fokusere på positive dyrlægebesøg!

Artiklen er skrevet af Bjarke Kirkegaard Nielsen og kan læses i DKK’s medlemsblad fra maj/23.

Konsultation Hundeklinikken

Sådan foregår en konsultation

En konsultation i Hundeklinikken foregår uden tvang. Vi undersøger og behandler med stressfrie metoder.

Priser på Hundeklinikken

Fear free koncept

Fear free konceptet handler om at undgå at overskride din hunds grænser. Vi er specialister i stressfri håndtering.