Cookie Consent by Popupsmart Website

Stressfrie dyrlægebesøg

Vi er specialister i stressfrie dyrlægebesøg

I Hundeklinikken bruger vi stressfri håndtering og undgår tvang. Det giver din hund tryghed, glæde og bedre dyrlægebehandlinger. Du og din hund vil opleve en ny og bedre måde at komme til dyrlæge på. Læs mere om, hvad der gør os enestående.

Vi oplever dagligt, at vi gør en kæmpe forskel for hunde. Både med vores behandlinger og med den måde, som vi opbygger tillid og tryghed, så de har lyst til at komme igen.

Hundeklinikken er den eneste dyrlægeklinik i Danmark kun for hunde. Det sænker stressniveauet hos din hund, at der ikke er andre dyrearter i klinikken. Vi supplerer vores høje dyrlægefaglighed med fokus på adfærd og hundens emotionelle oplevelse. Det betyder, at der er nogle ting, som foregår anderledes end på traditionelle dyreklinikker. Og det kan du og din hund godt glæde jer til. Få et indblik hér på siden.

Inddragelse af dig som ejer

Du kan under alle de fire ovenstående punkter læse om, hvordan vi inddrager dig som din hunds vigtige omsorgsperson og ambassadør. Vores mission er at skabe den gode dyrlægeoplevelse. Det gør vi ved at tage hensyn til hundens emotionelle behov og sørge for, at du kan støtte din hund

Dyrlæge nær Nørrebro arbejder kun med hunde
Hund skal til dyrlæge nær Frederiksberg

Vi hjælper dig med at undgå problemer med at håndtere hunden – på klinikken og derhjemme. Igennem rådgivning, træning og demonstration. Hos os går du ikke ‘bare’ til dyrlægen – vi er partner i din hunds udvikling og støtter hele vejen. Det skal være stressfrit. Ikke kun for din hund, men også for dig og for os. Vi er inspireret af det amerikanske Fear Free koncept.

Forebyggelse er en vigtig del af dyrlægebesøg med glæde

Vi arbejder aktivt på at forebygge, at din hund bliver bange for at komme til dyrlæge. Her er du en vigtig medspiller. Vi ved, hvordan håndteringsproblemer opstår og har rutiner, der forebygger det. Og vi tænker forebyggelse af problemer ind i alt. Noget af det foregår inden dyrlægebesøget, og derfor har vi brug for, at du hjælper. Særligt hvis det er første gang, du kommer på klinikken. Du får nærmere information inden dyrlægebesøget.

Hundens følelser

Hunde besidder mange flere følelser, end vi tidligere har troet. Vi kan ikke adskille hunde i en fysisk og mental del og regne med slippe godt fra kun at behandle den ene.

Vores fornemmeste opgaver som dyreklinik er derfor BÅDE at forebygge og behandle sygdomme og skavanker OG at imødekomme hundens emotionelle behov.

Vi tror på, at vores relation til hunden bliver bedre og dybere, når vi behandler den med respekt for dens grænser og aktivt gør brug af moderne viden om, hvordan man bedst lærer et dyr at acceptere håndtering og behandling. Tager man ikke hånd om hundens mentale oplevelse, så kan det give traumer for livet.