Cookie Consent by Popupsmart Website

Om teamet på Hundeklinikken

Teamet i Hundeklinikken brænder for at hjælpe din hund, dig og for at minimere stressniveauet for alle parter. I samarbejde med dig. Vi har alle kæmpe store, passionerede hundehjerter og lægger vægt på stressfri håndtering. Vores erfaring, omsorg og viden hjælper din hund, dig og os til de allerbedste dyrlægehjælp behandlingsforløb. Kom til dyrlæge og få stressfri og kompetent hjælp.

Mai Mundeling

Mai Mundeling er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2014. Hun overtog Ryesgade Dyreklinik i 2016 og har kørt klinikken alene indtil 2022, hvor Katrine blev medejer for sammen med Mai at skabe Hundeklinikken. Mai er særligt interesseret i tandpleje og tandbehandlinger og har deltaget i adskillige kurser og efteruddannelser inden for området.

Mai er også en af få fiskedyrlæger i Danmark og fiskene har sammen med hundene en særlig plads i hendes hjerte.

Under Mais blide fremtoning gemmer der sig en vild sjæl. Hun har en særlig hang til ekstremsport og har blandt andet prøvet at dykke med hvidhajer, at springe ud med faldskærm, bungy jump, river rafting, paragliding m.m.

Etableringen af Hundeklinikken er for Mai en spændende udvikling; både på det dyrlægefaglige, personlige og dyrevelfærdsplan, fortæller hun:

“Jeg har altid forsøgt at gøre mit allerbedste for at give hundene rare oplevelser – blandt andet ved altid at have god tid til dem.
Derfor følte jeg det som en unik chance for at skabe “Danmarks første stressfri dyreklinik, kun for hunde” sammen med dygtige samarbejdspartnere. Jeg er i fuld gang med min certificering til Fear Free Veterinary Professional. Nogle af de stressfri håndterings tiltag, som man certificeres i, har jeg allerede implementeret af mig selv, fordi det føles helt naturligt. Andre ting er en kæmpe læring for mig, spændende! Mit håb er, at vi med Hundeklinikken kan være med til at sætte skub i en positiv udvikling i Danmark, til fordel for både de danske hunde, deres ejere og veterinærfaglige på dyreklinikkerne.”

Mød også Mai i dette Facebookopslag, hvor hun fortæller om transformationen fra Ryesgade Dyreklinik til Hundeklinikken.

Katrine Hammer

Katrine Hammer blev færdig som veterinærsygeplejerske i 2004 og har mange års erfaring fra smådyrspraksis. Derudover er hun uddannet hundetræner og har taget et væld af kurser gennem årene inden for hundetræning og adfærd. Hun er certificeret Fear Free Veterinary Professional på eliteniveau.

Katrine har en enorm viden om hundeadfærd, men hun er især optaget af at skabe trygge dyrlægebesøg for din hund. Hun er en hyppig foredragsholder for både dyrlæger og veterinærsygeplejersker inden for emnet stressfri håndtering af hunde og underviser på efteruddannelsen til fagveterinærsygeplejerske inden for adfærd. Derudover laver hun onlinekurser og webinarer for både veterinærfaglige og hundeejere.

Katrine har stor erfaring med håndteringstræning af hunde og tilbyder træningsforløb på klinikken for hunde og ejere, der har problemer med f.eks. negleklipning, børstning, at give hunden sele på m.m.

Det er en kæmpe fornøjelse at have Katrine med ombord på Hundeklinikken som en af de førende i Danmark inden for stressfri håndtering – både i teori og praksis. Og ikke at forglemme hendes enorme omsorg og naturlige forståelse for dyr samt hendes skønne energi, glæde, humor og mange grin. Hun tænker altid i at finde de bedste løsninger for dig og din hund.

Selv har Katrine haft Australian Shepherd og Labradors gennem årene, men er i øjeblikket den lykkelige ejer af en ”genbrugshund”, chihuahuaen Nomi, som hun selv siger er den sjoveste og mest udfordrende hund, hun nogen sinde har haft.

Katrine har en drøm om at eje en hest en dag og ride den uden saddel og seletøj.

Belinda Thaulov Raab

Belinda Thaulov Raab er klinikassistent og certificeret Fear Free Veterinary Professional. Og så er hun den af personalet, der har været på klinikken i længst tid.

Belinda har altid været hundemenneske og fik sin første egen hund, da hun var 16 år. Lige nu har hun to af slagsen derhjemme. En hvid schweizisk hyrdehund ved navn Alberte og labradoren Zöe. Faktisk har der altid været lige netop den kombination af hunderacer hjemme hos Belinda.

Hvis ikke hun hygger med hundene og går lange ture, så læser hun sikkert True Crime bøger eller sumper foran fjernsynet til en gammel danske film. Belinda er derudover muligvis Danmarks største Tour de France fan og er i besiddelse af en imponerende mængde accessories i gult.

Du vil ofte møde Belinda i receptionen eller telefonen, hvor hun byder dig og din hund varmt velkommen.

Du kan også møde Belinda, hendes to hunde og hendes store hjerte for hunde i artiklen fra norrebroliv.dk:  Belinda advarer mod sommerfare: Gå en stor bue udenom.

Louise Linkov

Louise Linkov blev færdig som dyrlæge i 2011. Hun har arbejdet med smådyr lige siden, og valgte i 2023 at søge til Hundeklinikken på grund af klinikkens særlige koncept og på grund af os på klinikken :-)

Hun fortæller: Da Hundeklinikken blev oprettet, fulgte jeg spændt med fra sidelinjen. Det var noget nyt og enestående. Inden min ansættelse var jeg på besøg, fordi jeg havde et praktisk ærinde og kunne med det samme mærke, at her var bare god stemning og nogle søde mennesker. Derfor søgte jeg straks straks jobbet som dyrlæge, da muligheden bød sig. Som dyrlæge oplever jeg, at jeg her kan give mig bedre tid med og lytte mere til dyrene, så vi kan tilpasse os den enkelte hund. Her er et roligere arbejdsmiljø for både hunde og mennesker end på andre klinikker. Det er super tilfredsstillende; både ud fra et fagligt og et omsorgsfuldt perspektiv.

Du kan læse mere om Louise og få et par fun facts om hende på vores Instagram her.

Therese Lynge Thorndal

Therese Lynge Thorndal - veterinærsygeplejerske

Therese Lynge Thorndal receptionist & veterinærsygeplejerske.

Therese er uddannet veterinærsygeplejerske og har derudover en kontoruddannelse. Og så har hun den helt rette ‘Hundeklinikken’-ånd, som er med til at skabe trygge og stressfrie rammer for alle. Therese kan meget vel være den første, du møder, hvadenten du kommer fysisk på klinikken, skriver eller ringer til os.

Diana Haaber Schikor

Diana startede på dyrlægestudiet i 2022 og har været vores studentermedhjælp siden 2023 1-2 gange om ugen. Til spørgsmålet om, hvordan hun fandt jobbet, svarer hun:

“Jobbet fandt mig :-) Marie, som også er studentermedhjælp her, viste mig jobopslaget. Først tænkte jeg “Nej, jeg har ikke tid”. Men noget fangede mig. Det var det hér med at være på en klinik, hvor det handler om noget andet end at tjene penge. Jeg er fan af fearfree konceptet og dét, at jeg bygger min erfaring op omkring stressfri håndtering vil jeg bringe med mig videre. Jeg er i receptionen, besvarer telefoner, står for salg af foder og legetøj, tager imod patienter, klienter og sørger for rengøring. Der er bare så rart at være her og det er skønt at være en del af positive dyrlægeoplevelser for hunde.”

I sin fritid dyrker Diana yoga og løbetræner. Tidligere har hun dyrket voltigering, som er gymnastik på galopperende hest. Hun elsker at tage billeder, tegne og på anden vis være kreativ.

Hun er altid smilende og klar til at hjælpe hunde og deres ejere, der kommer i klinikken.

Josefine Novrup

Josefine Novrup er dyrlægestuderende og hjælper til på Hundeklinikken

Josefine Novrup er en af vores 3 søde dyrlægestuderende, der kommer og giver et nap med om eftermiddagen.

Et studiejob på en dyreklinik hjælper ikke kun klinikken med rigtigt mange arbejdsopgaver, der får det hele til at køre mere smidigt – det er også en vigtig del af det at omsætte teori til praksis.

Og så elsker vi, at vi kan pode ‘vores’ studerende med de stressfrie metoder til glæde for deres fremtidige hunde patienter, når de skal ud som uddannede dyrlæger.

Her ses hun med sin egen hund “Sumi”, som er en blanding af Shiba Inu og Husky.

Marie Lausten

Marie Laustsen er dyrlægestuderende og hjælper til på Hundeklinikken

Marie Lausten