Cookie Consent by Popupsmart Website

Gratis tandtjek til hunde

I oktober tilbyder vi gratis tandtjek til hund (så længe der er ledige tider).
Mange hunde går rundt med skjulte tandproblemer, og en undersøgelse har vist, at over 70 procent af alle voksne hunde udvikler tandproblemer. Mange gange kan det være svært at vurdere, om ens hund lider af tandproblemer, da hunde ikke altid giver udtryk ved ubehag og smerter. De fleste hunde med tandpine spiser alligevel. Det er derfor ikke unormalt, at vi ved undersøgelse af mundhulen og tænderne finder tandproblemer hos hund, uden ejer har haft mistanke om det.

Vores veterinærsygeplejerske står klar til at tjekke hundebisserne. Book allerede i dag, da der er rift om tiderne. 

Tandproblemer hos hund

Vi anbefaler, at hunde modtager regelmæssige tandeftersyn. Det mindsker risikoen for, at din hund går rundt med skjulte problemer og dermed smerte.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din hund har tandproblemer, er det vigtigt, at du kontakter dyrlægen snarest muligt. Ubehandlede tandproblemer kan nemlig medføre en række alvorlige følgesygdomme.

Hundens tænder er et område, hvor vi meget hyppigt ser sygdomme. Sunde og smertefrie tænder er afgørende for din hunds livskvalitet. Derfor har vi ekspertise og stor interesse inden for netop tænder – både forebyggelse og behandling – samt mundhule. Dyrlæge Mai Mundeling har adskillige efteruddannelser og kurser i tandbehandling hos hund. Din hund er derfor i trygge hænder hos os.

Tandproblemer hos hunden er oftest yderst smertefulde og kan medføre en række alvorlige følgesygdomme. Derfor anbefaler vi, at du regelmæssigt får efterset din hunds tænder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er bekymret for tandproblemer hos din hund.

Ved tandeftersyn tjekker vi blandt andet din hunds mund og tænder for belægninger, tandsten og parodontose. Hvis vi finder indikationer på tandproblemer, er det nødvendigt at lægge hunden i narkose, så vi skånsomt kan foretage en grundigere undersøgelse af alle tænder og hele mundhulen. Der er nødvendigt at tage røntgenbillede for at kunne se tændernes tilstand under tandkødet.

Hund til kontrol hos dyrlæge nær Frederiksberg

Tryghed for din hund og dig

Alle tandbehandlinger foregår i fuld bedøvelse. Det er vigtigt for os, at din hund ikke har smerter – hverken under eller efter tandbehandlingen. Bedøvelsen giver os desuden mulighed for at koncentrere os om at kunne behandle. Vi sørger derfor for sikker bedøvelse og smertelindring under hele forløbet. Læs om vores røntgen

Vidste du, at hos os er du sammen med din hund, indtil den er beroliget så meget af medicin, at den slapper helt af? Vi bruger tid på at skabe tillid og tryghed.