Cookie Consent by Popupsmart Website
Vi  foretager behandlinger og operationer med stor erfaring inden for en lang række områder, såsom tandbehandlinger, mundhulebehandlinger, neutralisationer (kastrationer og sterilisationer), blødvævskirurgi, udredninger af indremedicinske sygdomme som stofskifte, mave, tarm, hjerte, luftveje, hormonforstyrrelser mv.

Vi hjælper dig desuden med at holde din hund sund igennem forebyggende behandlinger som vaccinationer og undersøgelser. Vi anbefaler et årligt sundhedstjek, hvor vi tjekker din hund igennem fra snude til hale, således at vi kan forebygge og opdage eventuelle sygdomme, skader og skavanker på et tidligt stadie. Ofte kan tests og prøver være en del af sundhedstjekket og give os svar på, om alt er, som det skal være eller der er behov for behandlinger.

Inden vaccinationer sørger vi altid for at tjekke, at din hund er sund og rask og klar til at modtage vaccinen. Kontakt os for at høre nærmere om vores anbefalinger til vaccinationer.

Ønsker du mærkning af din hund, så kontakt os.

Ved ALLE behandlinger gælder: Vi giver os tid til, at din hund ‘lander’ og til at opbygge tillid, så det bliver en tryg og god oplevelse. Du og din hund være sikre på, at vi tager alle forholdsregler for at sikre en stressfri oplevelse.

Læs mere om vores behandlinger her.